Reach Stackers

TECNOTRADES este reprezentantul exclusiv al marci producatoare de stivuitoare si reach-stacker-e(masini de stivuit,manipulat containere),CVS FERRARI.

CVS FERRARI, parte a grupului MANITEX,produce reach staker-e si echipamente pentru manipulat containere inca din anul 1973.

Parteneriatul include distribuirea echipamentelor noi și second hand marca CVS FERRARI, vânzarea pieselor de schimb necesare precum și asigurarea întregii game de servicii post-vânzare.

Echipamentele din gamă CVS FERRARI includ: stivuitoare cu capacitate de ridicare de la 10 la 50 de tone, manipulatoare de containere goale cu sarcini nominale între 7 și 10 tone și manipulatoare de containere pline cu sarcini nominale între 35 și 45 tone, reach-stacker-e pentru depozitarea containerelor, tractoare pentru terminale, destinate manipulării mărfurilor în porturi, în transportul rutier, la încărcarea și descărcarea camioanelor.

Otelul si componentele folosite la procesul de fabricatie a acestor echipamente au cel mai inalt standard de calitate.Fiecare componenta este controlata inainte de a fi asamblata cu ajutorul unor roboti pentru a evita orice posibila eroare.O linie de productie complet automata de vopsire,de pre-asamblare,de asamblare finala este folosita pentru a obtine un produs unic.

Un reachstacker poate manipula containere rapid si eficient in spatii inguste, operatorul avand o vizibilitate optima in permanenta. Libertatea de extindere permisa de echipamentul de ridicare, de brat si de atasament, precum si posibilitatile sale de rotire, ofera operatorului posibilitatea imbunatatirii eficientei echipamentului, nefiind necesara apropierea de container dintr-un unghi de 90 de grade.