Despre noi

Example

Compania TECNOTRADES a fost fondata in anul 1959,fiind in prezent unul dintre jucatorii importanti pe piata vanzarilor de macarale din Italia,cu filiale deschise in Romania,Maroc, Etiopia.

Profilul principal al companiei este comercializarea de automacarale noi,automacarale second hand,motostivuitoare,reach-stacker-e(manipulatoare containere)nacele,limitatoare de sarcina(moment).

Tecnotrades este reprezentant EXCLUSIV al marcii producatoare de macarale LOCATELLI in Romania,cat si in mai multe tari din Europa,Africa.

De asemenea TECNOTRADES este dealer CVS FERRARI(grupul MANITEX),unul dintre producatorii de reach-stacker-e(manipulatoare containere) consacrat pe piata mondiala.

Compania noastra asigura service,prin propriul departament de service,atat pentru macaralele noi cat si pentru macaralele uzate,pentru perioada de garantie cat si post garantie.

Compania noastra si-a extins constant reteaua de vanzari de macarale in ultimii 20 de ani,creandu-si un portofoliu important de clienti in urmatoarele tari: Argentina,Brazilia,Chile,Libia,Algeria,Maroc,Etiopia,Nigeria,Egipt,Tunisia,Abu Dabi,Dubai Qatar,Azerbaijan,Kazahstan,Arabia Saudita,Turcia,Libia,Serbia,Rusia,Turkmenistan,Irak, Malaezia,Filipine,Vietnam,Taiwan,Coreea de Sud,Coreea de Nord.