Limitatoare de sarcina

Compania producatoare de dispozitive pentru limitarea sarcinii,3BMUST INTERNATIONAL,a intrat din acest an in cadrul grupului TECNOTRADES,fiind preluata de acesta.

3BMUST INTERNATIONAL produce dispozitive complete pentru limitarea sarcinii la toate tipurile de utilaje(macarale, stivuitoare,nacele,platforme,buldozere,excavatoare).

De asemenea,3BMUST INTERNATIONAL produce un sistem complet de gestionare electronica a utilajului (a turatiei motorului,a cutiei de viteze automate,a vitezei de deplasare).

Limitatoarele de sarcina(moment) sunt dispozitive de siguranta ale macaralelor,care cu ajutorul unor traductori(lungime,de unghi ,de presiune),calculeaza sarcina care poate fi ridicata,intr-un anumit punct ,in conditii de siguranta pentru macara.

Limitatorul de sarcina este un sistem electronic al cărui scop este de a preveni operatorul in timpul exploatarii macaralei, atenţionându-l prin avertizări acustice şi vizuale de apropierea condiţiilor periculoase.

Limitatorul de moment (LM) este echipat cu un sistem de autodiagnoză care este capabil să detecteze defecte la traductoarele de presiune, la traductorul de unghi sau cel de lungime a braţului, cabluri intrerupte sau defecţiuni interne.

Când o alarma se activează, LM –ul se poziţionează în stare de siguranţă stopând mişcări periculoase şi în acelaşi timp afişajul arată un mesaj de alarmă pe prima linie.

În acord cu codul alarmei si cu mesajul respectiv, se identifica defectul.

Acest sistem de limitare(de supraveghere) se poate monta si pe utilaje vechi care nu au fost dotate din fabricatie cu aceste sisteme. Limitatoarele se implementeaza pe orice tip de utilaj (macara) conform diagramei de sarcina.

Dupa efectuarea unor masuratori initiale ale geometriei utilajului ,se introduc valorile limita in memoria procesorului si apoi se monteaza fizic pe utilaj blocurile aferente { pupitru de afisare , unitate de calcul , traductori ( de forta , presiune , unghi si lungime )}, apoi se efectueaza probele si reglajele cu sarcina.

Portofoliul nostru de clienti cuprinde companii cu notorietate in piata LIEBHERR,TEREX,MARCHETTI,LOCATELLI,FANTUZZI,CVS FERARRI MANITEX,ORMIG,ENI,AGIP,ENEL,PETROBRASS.

Retrofit - prezentare Prezentare companie Systems Catalogue - prezentare Brosura 3BMust