Locatelli - Macarale de șantier

 Oferta specializată include șapte modele, cel mai mic fiind Locatelli 8125, cu o sarcină maximă de ridicare de 12,5 t și înălțime maximă de lucru pentru varianta constructivă cu patru tronsoane de 22,10 m, și cel mai mare fiind modelul 8800T, cu o sarcină de ridicare maximă de 75 t.

 

Toate macaralele sunt dotate din fabrică cu sistem de aer condiționat, volan înclinabil pentru comanda direcției roților anterioare și buton electric pentru acționarea direcției independente pentru roțile posterioare. Operatorul poate rapid selecta viteza de deplasare cu ajutorul unui buton electric pentru comandă mers încet și rapid, cu acționare automată.

 

Dispozitivele de siguranță sunt controlate și acționate electronic, reacționând rapid la orice schimbare a stării de stabilitate sau a greutății de lucru. Limitatoarele de urcare și coborâre a sarcinii sunt în directă legătură cu valvele de blocare, existente pe toți cilindrii hidraulici ai macaralei, astfel, că la orice depășire a sarcinii nominale, singura mișcare posibilă este aceea de a așeza greutatea pe sol. Protecția la suprasarcină este asigurată prin valve de presiune maximă montate pe toate circuitele hidraulice.