MACARA DE SANTIER LOCATELLI GRIL 8500T

MACARA DE SANTIER LOCATELLI GRIL 8500T

 Macaralele autoportante sunt destinate in principal pentru constructii.Macaralele de santier(macarale mobile pe pneuri pentru teren accidentat) ofera capacitati de ridicare marite, manevrabilitate facila in zone greu accesibile si inguste.

GRIL 8500T - 45 de tone.

BRAT TELESCOPIC

Macaraua mobila pe pneuri pentru teren accidentat LOCATELLI GRIL 8500 T este dotata cu un brat telescopic cu 4 sectiuni.
 Brat cu extindere integral hidraulic si sincronizat de la 10.1 m la 32 m. Inaltime maxima cap brat 34.5 m.

RIDICARE BRAT

Cilindru hidraulic cu efect dublu. Ridicare de la -3° la 80°.

ROTATIE TURELA

Rotatie continua la 360°. Motor hidraulic cu reductor cu reductie dubla epicicloidala. Frana de rotatie automata cu discuri multiple. Sistem de rotatIe libera. Roata zimtata /pinion intern. Blocare manuala rotatie cu comanda din cabina de pilotaj.

TROLIU

Hidraulic cu 2 viteze. Motor hidraulic cu 2 trepte de viteza cuplat la reductor cu 2 reductii epicicloidale. Tambur canelat. Frana automata cu discuri multiple si valve de contrabalansare.

CABINA

Construita din otel si suspendata elastic pe partea stanga a turelei. Vizibilitate panoramic completata de ferestre mari de siguranta. Scaun operator culisant si reglabil in sus si jos.

COMENZI MACARA

Senzori de comanda montati pe bratele scaunului operator prin comanda independent sau simultana cu miscarea macaralei. Butoane electrice pentru comanda stabilizatori, pentru mers rapid troliu si rotatie libera.

DISTRIBUITORI

Distribuitorii hidraulici individuali garanteaza combinarea simultana a miscarilor macaralei. Sistem centralizat pentru control presiune hidraulica.

COMENZI MISCARI MACARA

Volan inclinabil pentru comanda directie roti anterioare. Buton electric pentru directie independenta a rotilor posterioare. Selector schimb de viteze, schimbare directie si frana de parcare. Buton electric pentru comanda mers incet si rapid cu activare automata 2/4 roti conducatoare. Instrumente diagnoz motor.

DISPOZITIVE DE SIGURANTA

Limita urcare si coborare carlig. Valve de blocare pe toti cilindrii hidraulici. Valve de presiune maxima pe totate circuitele hidraulice.

 

Capacitate de ridicare maxima 35t
Lungime maxima 29.5 m
Altitudine maxima 32.1 m/48.4 m
Nr. axe 2
Directie 4x4x4
Cauciucuri 16.00x25
Motor CATERPILLAR C6.6
116.5 kW @ 2.200 rpm
683 Nm @ 1.4000 rpm
Viteza circulatie 37 km/h
Dimensiuni m 10,64x2,50x3,35 H
Greutate macara 27.700 kg