MACARA DE SANTIER LOCATELLI GRIL8500TL

MACARA DE SANTIER LOCATELLI GRIL8500TL

Macaralele autoportante sunt destinate in principal pentru constructii.
Macaralele de santier(macarale mobile pe pneuri pentru teren accidentat) ofera capacitati de ridicare marite, manevrabilitate facila in zone greu accesibile si inguste.
 
Model GRIL 8500TL - 50 tone.

STRUCTURA TURELA

Construita cu placi si profile late din otel cu rezistenta superioara.

BRAT TELESCOPIC

Macaraua mobila pe pneuri pentru teren accidentat LOCATELLI GRIL 8500 TL este dotata cu un brat telescopic cu 5 sectiuni. Brat cu extindere integral hidraulica si sincronizat partial de la 9.4 m la 37.23 m. Extensie prin intermediul a 2 cilindri telescopici si corzi/cabluri de extensie iesire/intrare. Inaltime maxima cap brat 40 m.

RIDICARE BRAT

Cilindru hidraulic cu efect dublu. Ridicare de la 0° la 80°.

ROTATIE TURELA

Rotatie continua la 360°. Motor hidraulic cu pistoane cu reductor cu reductie dubla epicicloidala. Frana de rotatie automata cu discuri multiple. Sistem de rotatie libera. Roata/pinion zimtat extern. Ax blocare rotatie cu comanda actionabila pneumatic din cabina de pilotaj.

TROLIU

Hidraulic cu 2 viteze. Motor hidraulic cu pistoane cu 2 trepte de viteza cuplate la reductor cu 2 reductii epicicloidale. Tambur canelat. Frana automata cu discuri multiple si valve de contrabalansare.

CABINA (Inclinabila 20°)

Construita din otel si suspendata elastic pe partea stanga a turelei, inclinabila la maxim 20 grade spate. Vizibilitate panoramica completata de ferestre mari de siguranta. Scaun operator culisant si reglabil in sus si jos. Aer conditionat.

COMENZI MACARA

Senzori montati pe bratele scaunului operator prin comanda independenta sau simultana cu miscarea macaralei. Butoane electrice pentru comanda stabilizatori, pentru mers rapid troliu si rotatie libera.

DISTRIBUITORI

Distribuitorii hidraulici individuali garanteaza combinarea simultana a miscarilor macaralei. Sistem centralizat pentru control presiune hidraulica.

COMENZI MISCARI MACARA

Volan inclinabil pentru comanda directie roti anterioare. Buton electric pentru directie independenta a rotilor posterioare. Selector schimb de viteze , schimbare directie si frana de parcare. Buton electric pentru comanda mers incet si rapid cu activare automata 2/4 roti conducatoare. Instrumente diagnoza motor.

DISPOZITIVE DE SIGURANTA

Limita urcare si coborare carlig. Valve de blocare pe toti cilindrii hidraulici. Valve de presiune maxima pe totate circuitele hidraulice.

 

Capacitate de ridicare maxima 50 t
Lungime maxima 37,2 m
Altitudine maxima 40,0 m - 48,0 m
Nr. axe 2
Directie 4x4x4
Cauciucuri 16.00x25
Motor CUMMINS QSB 6.7
119 kW @ 2.200 rpm
732 Nm @ 1.4000 rpm
Viteza circulatie 36 km/h
Dimensiuni m 10,90x2,50x3,50 H
Greutate macara 33.100 kg