MACARA DE SANTIER LOCATELLI GRIL 8700T

MACARA DE SANTIER LOCATELLI GRIL 8700T

Macaralele autoportante sunt destinate in principal pentru constructii.

Macaralele de santier(macarale mobile pe pneuri pentru teren accidentat) ofera capacitati de ridicare marite, manevrabilitate facila in zone greu accesibile si inguste.

Model GRIL 8700T - 65 tone.

STRUCTURA TURELA

Construita cu placi si profile din otel cu rezistenta superioara.

BRAT TELESCOPIC

Macaraua mobila pe pneuri pentru teren accidentat  LOCATELLI GRIL 8700 este dotata cu un brat telescopic cu 4 sectiuni. Brat cu extindere integral hidraulica si sincronizat de la 10.1 m la 32.3 m. Inaltime maxima cap brat 35.4 m.

ROTATIE TURELA

Rotatie continua la 360°. Motor hidraulic cu reductor cu reductie tripla epicicloidala. Frana de rotatie automata cu discuri multiple. Sistem de rotatie libera. Roata/pinion zimtat extern. Blocare manuala rotatie cu comanda din cabina de pilotaj.

TROLIU

Hidraulic cu 2 viteze. Motor hidraulic cu pistoane 2 viteze cuplat la reductor cu dubla reductie epicicloidala. Tambur canelat. Frana automata cu discuri multiple si valva de contrabalansare.

CABINA

Construita din otel si suspendata elastic pe partea stanga a turelei. Vizibilitate panoramica completata de ferestre mari de siguranta. Scaun operator culisant si reglabil in sus si jos.

COMENZI MACARA

Manipulatori montati pe bratele scaunului operator prin comanda independenta sau simultana cu miscarea macaralei. Butoane electrice pentru comanda stabilizatori, si rotatie libera.

DISTRIBUITORI

Distribuitorii hidraulici individuali garanteaza combinarea simultana a miscarilor macaralei.  Sistem centralizat pentru control presiune hidraulica.

COMENZI MISCARI MACARA

Volan inclinabil pentru comanda directie roti anterioare. Buton electric pentru directie independent ptr rotile posterioare. Selector pentru schimbator de viteza, schimbare directie si frana de parcare. Buton electric pentru comanda mers incet si rapid cu actionare automata pentru 2/4 roti conducatoare. Instrumente diagnoza motor.

DISPOZITIVE DE SIGURANTA

Limita urcare si coborare carlig. Valve de blocare pe toti cilindrii hidraulici. Valve de presiune maxima pe totate circuitele hidraulice.

 

Capacitate de ridicare maxima 65 t
Lungime maxima 32,3 m
Altitudine maxima 35,4 m - 52,9 m
Nr. axe 2
Directie 4x4x4
Cauciucuri 23,50x25
Motor CATERPILLAR C6.6
168 kW @ 2.200 rpm
986 Nm @ 1.400 rpm
Viteza circulatie 26 km/h
Dimensiuni m 11,97x2,94x3,65 H
Greutate macara 43.900 kg