MACARA DE SANTIER LOCATELLI 8800T

MACARA DE SANTIER LOCATELLI 8800T

 Macaralele autoportante sunt destinate in principal pentru constructii.

Macaralele de santier(macarale mobile pe pneuri pentru teren accidentat) ofera capacitati de ridicare marite, manevrabilitate facila in zone greu accesibile si inguste.
Model GRIL 8800T - 75tone.

STRUCTURA TURELA

Construita cu placi si profile din otel cu rezistenta superioara.

BRAT TELESCOPIC

 Macaraua mobila pe pneuri pentru teren accidentat LOCATELLI GRIL 8800 este dotata cu un brat telescopic cu 5 sectiuni. Brat cu extindere integral hidraulica si partial sincronizat de la 10.5m la 40.5m.Inaltime maxima cap brat 44.0 m.

ROTATIE TURELA

Rotatie continua la 360°. Motor hidraulic cu reductor cu reductie tripla epicicloidala.Frana de rotatie automata cu discuri multiple. Sistem de rotatie libera. Roata/pinion zimtat extern. Blocare pneumatica a totatieicu comanda din cabina de pilotaj.

TROLIU

Hidraulic cu 2 viteze. Motor hidraulic cu pistoane 2 viteze cuplat la reductor cu dubla reductie epicicloidala. Tambur canelat. Frana automata cu discuri multiple si valva de contrabalansare.

CABINA (Inclinabila 20°)

Construita din otel si suspendata elastic pe partea stanga a turelei. Vizibilitate panoramica completata de ferestre mari de siguranta. Scaun operator culisant si reglabil in sus si jos.

COMENZI MACARA

Manipulatori montati pe bratele scaunului operator prin comanda independenta sau simultana cu miscarea macaralei. Butoane electrice pentru comanda stabilizatori, si rotatie libera.

DISTRIBUITORI

Distribuitorii hidraulici individuali garanteaza combinarea simultana a miscarilor macaralei.  Sistem centralizat pentru control presiune hidraulica.

COMENZI MISCARI MACARA

Volan inclinabil pentru comanda directie roti anterioare. Buton electric pentru directie independent ptr rotile posterioare. Selector pentru schimbator de viteza, schimbare directie si frana de parcare. Buton electric pentru comanda mers incet si rapid cu actionare automata pentru 2/4 roti conducatoare. Instrumente diagnoza motor.

DISPOZITIVE DE SIGURANTA

Limita urcare si coborare carlig. Valve de blocare pe toti cilindrii hidraulici.Valve de presiune maxima pe totate circuitele hidraulice

 

Capacitate de ridicare maxima 75 t
Lungime maxima 40.5 m
Altitudine maxima 44,4 m/61,9 m
Nr. axe 2
Directie 4x4x4
Cauciucuri 26,50x25
Motor CUMMINS QSB6
164 kW @ 2.200 rpm
949 Nm @ 1.500 rpm
Viteza circulatie 32 km/h
Dimensiuni m 12,86x2,99x3,71 H
Greutate macara 49.500 kg