MACARA DE SANTIER LOCATELLI GRIL 8300T

MACARA DE SANTIER LOCATELLI GRIL 8300T

 Macaralele autoportante sunt destinate in principal pentru constructii.

Macaralele de santier(macarale mobile pe pneuri  pentru teren accidentat) ofera capacitati de ridicare marite, manevrabilitate facila in zone greu accesibile si inguste.
 
Model GRIL 8300T- 30 de tone.

STRUCTURA TURELA

Construita cu placi si profile din otel cu rezistenta superioara.

BRAT TELESCOPIC

Macaraua mobila pe pneuri pentru teren accidentat LOCATELLI GRIL 8300 are un brat telescopic Cu 4 sectiuni. Brat cu extindere integral hidraulica si sincronizat de la 1.1 m la 25.5 m. Inaltimea maxima cap brat 27.5 m.

RIDICARE BRAT

Cilindru hidraulic cu efect dublu. Ridicare de la  -2°  la 79°.

ROTATIE TURELA

Rotatie continua la 360°. Motor hidraulic cu reductor cu reductie dubla epicicloidala. Frana de rotatie automata cu discuri multiple. Sistem de rotate libera. Roata/pinion zimtat intern. Blocare manuala rotatie cu comanda din cabina de pilotaj.

TROLIU

Hidraulic. Motor hidraulic cu pistoane cuplat la reductor cu dubla reductie epicicloidala. Tambur canelat. Frana automata cu discuri multiple si valve de contrabalansare.

CABINA

Construita din otel si suspendata elastic pe partea stanga a turelei. Vizibilitate panoramica completata de ferestre mari de siguranta. Scaun operator culisant si reglabil in sus si jos.

COMENZI MACARA

Manipulatori montati pe bratele scaunului operator prin comanda independenta sau simultana cu miscarea macaralei. Butoane electrice pentru comanda stabilizatori, si rotatie libera.

DISTRIBUITORI

Distribuitorii hidraulici individuali garanteaza combinarea simultana a miscarilor macaralei.  Sistem centralizat pentru control presiune hidraulica.

COMENZI MISCARI MACARA

Volan  pentru comanda directie roti anterioare. Buton electric pentru directie independenta roti posterioare. Selector schimb de viteze, schimbare directie si frana de parcare. Buton electric pentru comanda mers incet si rapid cu activare automata  2/4 roti conducatoare. Instrumente diagnoza motor.

DISPOZITIVE DE SIGURANTA

Limita urcare si coborare carlig. Valve de blocare pe toti cilindrii hidraulici. Valve de presiune maxima pe totate circuitele hidraulice

 

Capacitate de ridicare maxima 35t
Lungime maxima 29.5 m
Altitudine maxima 32.1 m/48.4 m
Nr. axe 2
Directie 4x4x4
Cauciucuri 16.00x25
Motor CUMMINS Q S B 4.5
Viteza circulatie 37 km/h
Dimensiuni m 10,25x2,50x3,35 H
Greutate macara 25.400 kg