Tradiția Locatelli în România prin TECNOTRADES

 

În România macaralele de șantier Locatelli sunt întâlnite acolo unde apar lucrări în condiții de șantier grele, și unde automacaralele nu pot intra din cauza terenului. Întreținerea acestora, deși nu este dificilă, în ciuda complexității lor, presupune intervenția unui personal specializat calificat și pregătit cu echipamentele de control necesare direct de către producător. De asemenea, verificările periodice, impuse de către lege, trebuie realizate de multe ori pe șantier, pentru a reduce timpii morți.

 

În cazul macaralelor, perioadele de întreținere sau reparații depind de rapiditatea cu care pot interveni echipele mobile ale reprezentantului local sau de stocul acestuia de piese de schimb. Activități complexe, ce necesită firme profesioniste.

 

Iată câteva motive pentru care societatea TECNOTRADES este reprezentant exclusiv al mărcii producătoare de macarale LOCATELLI în România, cât și în mai multe țări din Europa și Africa.

 

Compania TECNOTRADES a fost fondată în anul 1959, rețeaua sa de vânzării extinzându-se constant pe mai multe continente. Compania asigură servicii de întreținere și reparații, prin propriul departament de service, atât pentru macaralele noi cât și pentru macaralele uzate, pentru perioada de garanție cât și post-garanție.

 

Pentru România, societatea TECNOTRADES poate fi contactată la telefon 0722.541.204, sau pe email, la adresa : [email protected] Site oficial: www.macaralemobile.ro.