Vânzări – închirieri utilaje de ridicat Tecnotrades, peste 50 de ani de experiență

 Compania Tecnotrades este unul dintre vânzătorii importanți de macarale uzate din România. În Italia, experiența sa în domeniul vânzării și închirierii de utilaje începe în anul 1959, în timp rețeaua sa de vânzării extinzându-se constant pe mai multe continente. Compania asigură servicii de întreținere și reparații, prin propriul departament de service, atât pentru macaralele noi cât și pentru macaralele uzate, pentru perioada de garanție cât și post-garanție.

 Renumele companiei se bazează pe calitatea macaralelor vândute, care chiar dacă sunt deja utilizate, trec printr-un proces complet de verificare, specialiștii grupului intervenind acolo unde este necesar atât la partea mecanică, cât și la electrică și hidraulică.

 Macarale uzate cu garanția calității

Pentru a putea asigura cumpărătorului o bună funcționare a mașinii cumpărate, o perioadă lungă de timp, Tecnotrades se orientează în primul rând numai spre mărci premium, precum: GROVE, LIEBHERR, LOCATELLI, BENDINI, TEREX, DEMAG, RIGO, TADANO FAUN, HYCO, ORMIG sau KRUPP. Astfel, în parcul de macarale al firmei se poate găsi aproape orice tip de macara, indiferent de marcă sau tonaj.

 Pentru a putea selecta pentru clienții săi cele mai bune macarale, firma are contracte directe cu acești producători, cumpărând mașinile înainte de a le pregăti pentru revânzare. Astfel, cumpărarea de mașini de ridicat permite Tecnotrades să ofere clienților săi produse de primă clasă. De asemenea, activitatea de selectare a utilajelor adecvate pentru a fi pregătite spre vânzare este o activitate complexă care presupune cunoștințe tehnice deosebite și experiență în domeniu, specialiștii firmei fiind special pregătiți în acest sens.

 Foarte important pentru utilizatorul final este faptul că mașinile achiziționate sunt în conformitate normelor naționale dar și internaționale din punctul de vedere al siguranței active și pasive, vânzătorul asigurând întreaga documentația necesară prevăzută de legislație.

Încrederea se bazează pe profesionalism

 Majoritatea macaralelor livrate provin din surse sigure, ceea ce înseamnă că este cunoscut numărul de ore de funcționare real, modul în care a fost exploatată, eventualele probleme tehnice sau accidente suferite în timp, cartea de service fiind ținută permanent la zi și reflectând fidel perioadele de întreținere și înlocuirea materialelor consumabile sau a celor de uzură cu durată de viață limitată.

 Acest lucru este posibil deoarece Tecnotrades achiziționează mașini de la firme care le-au cumpărat de noi și apoi le-au înapoiat în cadrul procesului de buy-back. Macaralele pot fi livrate din stocul companiei sau la comandă, consilierii firmei fiind disponibili pentru întreg teritoriul României.

 Verificarea tehnică

 Fiecare automacara este supusă unei riguroase verificări înainte de a fi anunțată la vânzare, aceasta constând într-o revizie generală.

 Sunt verificate sistemul de calare, starea de uzură a tuturor cilindrilor hidraulici de telescopare, precum cei ai tronsoanelor brațului sau de înclinare a acestuia. De asemenea, elementele de siguranță precum starea de uzură a cablului mecanismului de ridicare a sarcinii, a rolelor cablului, limitatorul de moment, rulmentul de mare diametru de rotire. În plus, sunt inspectate: instalația electrică, sudurile utilajului, stratului de protecție corozivă, sistemul de ungere, sistemului de prindere și manipulare a sarcinii, șamd. Obligatoriu, după revizia motorului sunt schimbate uleiul și consumabilele, precum uleiul hidraulic sau filtrele.

 Toate macaralele sunt recondiționate sub atenta supraveghere a inginerilor firmei Tecnotrades. În funcție de gradul de uzură constatat, se ia decizia de reparare a componentelor defecte sau de înlocuire completă a acestora.