AUTOMACARA CITY CRANE LOCATELLI ATC 20

AUTOMACARA  CITY CRANE LOCATELLI ATC 20

AUTOMACARA RUTIERA SECOND HAND LOCATELLI ATC 20 FABRICATA IN ANUL 2006.

ACEASTA AUTOMACARA ESTE DESTINATA COMPANIILOR CARE OPEREAZA IN ZONE URBANE,ORASE ISTORICE CU STRAZI STRAMTE,FIIND SUPRANUMITA MACARAUA INTELIGENTA SAU MACARAUA DE ORAS(CITY CRANE).ACEST TIP DE AUTOMACARA NU ARE BRAT FRONTAL CEEA CE II OFERA VIZIBILITATE FOARTE BUNA IN TIMPUL MANIPULARII GREUTATILOR SAU A DEPLASARII.
AUTOMACARAUA ARE DOAR 22000 KM RULATI.
SUSPENSIA AUTOMACARALEI SE POATE REGLA INDIVIDUAL PENTRU FIECARE ROATA.
AUTOMACARAUA LOCATELLI ATC 20 ARE TRACTIUNE INTEGRALA CEEA CE O FACE SA AIBA CARACTERISTICILE UNEI MACARALE DE SANTIER DAR MANEVRABILITATEA SI VITEZA DE DEPLASARE A UNEI AUTOMACARALE.
LOCATELLI ATC 20 ARE 7890 ORE DE FUNCTIONARE,ESTE RECONDITIONATA ,REVOPSITA SI ESTE DOTATA CU RADIOCOMANDA

LUNGIMEA BRATULUI ESTE DE 24 DE METRI.
ACEASTA AUTOMACARA POATE FI FLOSITA LA LUCRARI IN HALA UNDE SPATIUL NU PERMITE ACCESUL MACARALELOR DE DIMENSIUNI MARI DAR SE PAOTE SI DEPLASA CU O VITEZA DE 80 DE KM PE ORA.
PRETUL UNEI AUTOMACARALE NOI LOCATELLI ATC 20 ESTE DE 400.000 EURO, A UNEI AUTOMACARALE LA MANA A DOUA DE CIRCA 140.000 EURO.
ACEASTA AUTOMACARA BENEFICIAZA DE UN DISCOUNT MARE IN ACEASTA PERIOADA SI POATE FI VANDUTA CU 98.000 EURO.
AUTOMACARAUA SE AFLA IN ROMANIA, MOTIV PENTRU CARE COSTURILE DE TRANSPORT DIN ITALIA SUNT NULE. POATE FI TESTATA IN SIBIU.

ATASAM UN LINK UNDE POATE FI VIZIONATA FILMAREA DE LA FABRICA DE MACARALE LOCATELLI IN CARE AUTOMACARAUA ATC 20 ESTE FILMATA LA MOMENTUL TESTARII.

https://www.youtube.com/watch?v=_jLeCWaJr8U


 

 

Capacitate de ridicare maxima 20
Nr. axe 2
Viteza circulatie 80